During learn and experience

۶ مطلب در بهمن ۱۳۸۷ ثبت شده است

دو خط کد برای اجرای یک فایل درون برنامه جاوا

Process p = Runtime.getRuntime().exec("rundll32 url.dll,FileProtocolHandler i:/sampleVideo.avi"); 
p.waitFor();

با استفاده از تکه کد بالا شما می توانید یک فایل (exe , pdf , avi , mp3 ,...) را با استفاده از برنامه های نصب شده برروی سیستم عامل خود اجرا کنید.وهمچنین برروی روند اجرای آن مدیریت داشته باشید. البته این تکه کد برای سیستم عامل ویندوز می باشد.

شاد باشید.
۲۶ بهمن ۸۷ ، ۰۸:۲۰ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سعید زرین فام

تکنولوژی Java Web Start

بوسیله تکنولوژی Java Web Start کاربران می توانند برنامه های جاوا را با کلیک برروی یک لینک در یک وب سایت اجرا کنند. لینک مورد نظر به یک فایل با فرمت JNLP می باشد.

فایل JNLP  به توسعه دهندگان امکان می دهد برنامه های دسکتاپ خود به راحتی در این فایل تعریف کرده و در وب پخش کنند. برای اجرای فایل JNLP  برروی سیستم کاربر فقط کافی است که کاربر برروی سیستم خود JRE را نصب کرده باشد. پس از دانلود فایل JNLP  و اجرای آن توسط کاربر ، Java Web Start با استفاده از اطلاعاتی که در فایل JNLP  ذکر شده است Jar فایل های مورد نیاز برای اجرای برنامه دسکتاپ جاوا را از وب دانلود کرده و سپس برنامه را اجرا می کند.

مراحل اسقرار (Deploy) برنامه با استفاده از تکنولوژی Java Web Start

  1. راه اندازی سرور وب: قبل از استقرار برنامه خود در وب باید نوع فایل JNLP  را به وب سرور خود بشناسانید. باید وب سرور خود را بنحوی تنظیم کنید که نوع JNLP  MIME را بشناسد برای مثال در سرور آپاچی (Apache) می توانید خط زیر را به فایل mime.types اضافه کنید:  application/x-java-jnlp-file JNLP و یا برای وب سرور (Apache Tomcat) خط زیر را به فایل web.xml اضافه کنید.


         JNLP
         application/x-java-jnlp-file

    برای سایر وب سرورها می توانید به مستندات وب سرور مراجعه کنید.

  2. ساخت فایل JNLP: مرحله کلیدی اجرای یک برنامه با Java Web Start فایل JNLP(Java Network Launching Protocol)است. فایل JNLPیک فایل XML است که حاوی عناصری و خصوصیاتی است که چگونگی اجرای برنامه را برای Java Web Start شرح می دهد. برای مثال فایل زیر را مشاهده کنید (برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید http://java.sun.com/javase/6/docs/technotes/guides/javaws/developersguide/syntax.html).




    codebase="http://java.sun.com/docs/books/tutorialJWS/deployment/webstart/examples/"
    href="Notepad.jnlp">

    Notepad Demo
    The Java(tm) Tutorial: Sun Microsystems, Inc.
    Notepad Demo

    ClickMeApp uses 3 custom classes plus several
    standard ones




    href="http://java.sun.com/products/autodl/j2se"/>


  3. قرار دادن برنامه برروی وب سرور: مرحله بعدی قرار دادن تمامی Jar فایل های برنامه بهمراه فایل JNLP برروی وب سرور است.
  4. ساخت یک صفحه وب: در آخرین مرحله یک صفحه وب درست کرده و لینک فایل JNLP را درون آن قرار دهید.

    اطلاعات بیشتر: http://java.sun.com/javase/6/docs/technotes/guides/javaws/developersguide/contents.html

    شاد باشید.

۲۳ بهمن ۸۷ ، ۱۱:۳۴ ۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سعید زرین فام

دو خط کد برای قرار دادن JFrame در وسط صفحه

java.awt.Dimension screenSize = java.awt.Toolkit.getDefaultToolkit().getScreenSize();
setBounds((screenSize.width - 600) / 2, (screenSize.height - 400) / 2, 600, 400);

مطالب مرتبط:

شاد باشید
۲۱ بهمن ۸۷ ، ۰۸:۲۷ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سعید زرین فام

انتشار GWT 1.6 Milestone 1

سلام
گوگل با عرضه GWT 1.6 توسعه دهندگان رو وارد مرحله جدیدی در توسعه web application با GWT خواهد کرد. همانطور که تمرکز در ارائه نسخه 1.5 بر روی قدرتمندتر کردن GWT بود (به نسبت نسخه 1.4) در نسخه 1.6 تمرکز برروی ساده سازی و سریعتر کردن فرایند تولید web application با GWT است.
البته برای نسخه 1.6 فعلا نسخه نهایی ارائه نشده ولی در زیر توضیحاتی کلی در مورد تغییرات این نسخه با نسخه 1.5 آورده شده است:
  1. ساختار جدید پروژه: خروجی قدیمی تولید شده توسط ابزارهای GWT در نسخه های قدیمی جای خود را با ساختار استاندارد web application ها در جاوا یعنی war فایل تعویض کرده اند و ساختار دایرکتوری یک پروژه GWT تغییر کرده است (البته از ساختار نسخه های قبلی کماکان پشتیبانی می شود). ساختار جدید پروژه به شما این امکان را می دهد که علاوه بر Eclipse از سایر محیط های توسعه جاوا مانند Netbeans بدون نصب هیچ پلاگ استفاده کنید (در حالی که در نسخه قبلی فقط ساختار پروژه بصورت رسمی توسط Eclipse باز می شد و در سایر محیط ها با نصب پلاگ این امکان پذیر بود.) 
  2. پروژه هایی که از امکان RPC در GWT استفاده می کنند از این به بعد باید تنظیمات خودشون رو در فایل web.xml که در ساختار جدید پروژه وجود دارد قرار دهدند.(/war/WEB-INF/web.xml)
  3. صفحات HTML host  می تواند در شاخه public پروژه قرار نگیرد.
  4. بهبود hosted mode: علاوه بر پشتیبانی از GWTShell قدیمی که از نسخه سرور tomcat بصورت توکار استفاده میکرد hosted mode جدید از سرور jetty برای بالا بردن کارایی استفاده می کند و همچنین دکمه Restart Server نیز به محیط hosted mode اضافه شده است که باعث restart شدن سرور jetty می شود.
  5. سیستم جدید مدیریت رویدادها با جایگزینی EventHandler ها با Listener ها.
  6. کامپوننت های جدید مانند DataPicker و LazyPanel
در کل به نظر می رسد گوگل از تمام بازخورد های نسخه های 1.4 و 1.5 استفاده کرده و به سرعت نسخه 1.6 را عرضه کرده (گوگل برای نسخه 1.4 حدود 62 عرضه ارائه کرد و سپس نسخه 1.5 را ارئه کرد در حالی که هم اکنون نسخه 1.5 فقط 3 عرضه داشته گوگل نسخه 1.6 رو عرضه کرده که این نشان دهنده ضرورت ساده سازی بوده است).

تنها مشکلی که وجود دارد محدودیت دانلود این ابزار قدرتمند برای ایرانی ها است که امیدوارم به زودی حل بشه.

مطالب مرتبط:

شاد باشید.
۲۰ بهمن ۸۷ ، ۰۹:۲۳ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سعید زرین فام

دو خط کد برای تغییر Look & Feel در Swing

UIManager.setLookAndFeel(new WindowsLookAndFeel());
SwingUtilities.updateComponentTreeUI( this );


شاد باشید
۱۲ بهمن ۸۷ ، ۰۸:۵۸ ۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سعید زرین فام

چگونگی راه اندازی سرور Subversion و استفاده از آن در Netbeans IDE

سیستمهای version control بمنظور مدیریت نسخه های مختلف هر گونه واحد اطلاعاتی جزو اساسی ترین ابزارها برای توسعه نرم افزار می باشد.
Subversion یکی از قوی ترین و محبوبترین سیستمهای version control می باشد. برای راه اندازی یک سیستم version control در محیط توسعه خود احتیاج به یک نسخه سرور و یک نسخه کلاینت subversion دارید و همچنین یک نرم افزار در سمت کلاینت که بتواند با استفاده از دستورات و کتابخانه های نسخه کلاینت subversion با نسخه سرور subversion تحت پروتکل های مختلف (در اینجا ما از پروتکل HTTP استفاده می کنیم) ارتباط برقرار کند.
مراحل راه اندازی :
  1. دانلود نسخه سرور VisualSVN از سایت http://www.visualsvn.com/server/ و نصب آن برروی سرور. این توزیع subversion یک محیط ویژوال برای تعریف repository ، role ، user در اختیار شما قرار می دهد و کار با آن فوق العاده آسان می باشد.
  2. اگر شما محیط توسعه یک نفره دارید و سرور Subversion برروی همان سیستمی که Netbeans نصب است نصب شده است نیازی به نصب CollabNet Subversion Command-Line Clientرا ندارید در غیر اینصورت آن را از سایت http://www.collab.net/downloads/subversion/ دانلود کنید و بروی سیستم خود نصب کنید.
  3. در محیط Netbeans از منوی Tools گزینه Options را انتخاب کنید سپس در زبانه Miscellaneous زبانه versioning را انتخاب کنید در قسمت Subversion در جعبه متن Path to the executable file شاخه bin دایرکتوری نصب CollabNet Subversion Command-Line Client را وارد کنید (اگر محیط توسعه شما تک کاربره است و CollabNet Subversion Command-Line Client را نصب نکرده اید شاخه bin دایرکتوری نصب VisualSVN را بدهید)
به همین راحتی شما صاحب یک سیستم version control شده اید پس از تعریف repository در VisualSVN می توانید در محیط Netbeans و با استفاده از منوی versioning/subversion ازمزایای سیستم version control بهره ببرید.

نکته: برنامه نویسان .Net که از محیط visual studio استفاده می کنند با دانلود نسخه کلاینت VisualSVN می توانند از مزایای سیستم version control در محیط visual studio بهره ببرید.

شاد باشید.
۰۶ بهمن ۸۷ ، ۰۹:۵۳ ۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سعید زرین فام