During learn and experience

۶ مطلب در بهمن ۱۳۹۴ ثبت شده است

سختی تصمیم گیری های بزرگ

تصمیم های بزرگ همیشه آدم رو تا پای خمودگی میبرن و کلی سختی با خودشون میارن که همش با خودت بگی: "آیا واقعا ارزششو داره" و اگه جوابت بله بود چند روزی تردید ها میره و دوباره تو اوج سختی برمیگردن و دوباره این سوال که  "آیا واقعا ارزششو داره". این تردید ها در تصمیم گیری خیلی ارزشمندن چون باعث میشن اگه تصمیمتو قبول داشته باشی و پس از کلی تردید عملیش کرده باشی، دیگه هیچ وقت با خودت نگی "آیا واقعا ارزششو داشت".

 

۲۷ بهمن ۹۴ ، ۰۹:۵۱ ۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
سعید زرین فام

معرفی کتاب هنر شفاف اندیشیدن

اولش که کتاب رو میخوندم فکر می کردم چقدر داره به دنیا و آدمها و روابط بین اونها منفی نگاه می کنه و اینکه مگه میشه آدم برای یک تصمیم و یا در زندگی روزانه انقدر چیز رو بررسی کنه که مبادا سرشو کلاه بزارن یا اینکه راه اشتباه رو بره، اینجوری زندگی خیلی سخت میشه. ولی وقتی کم کم دیدم که بله چه مشکلات ساده و پیش پا افتاده ای در زندگیم وجود داره خیلی با اشتیاق کتاب رو ادامه دادم.

کل ایده کتاب اینه که ما نمی تونیم راه مشخص و از پیش تعریف شده ای برای موفقیت پیدا کنیم ولی می تونیم راه هایی که به موفقیت نمیره رو پیدا کنیم و از آنها دوری کنیم و این باعث میشه که پذیرشمون برای راه های موفق بهتر بشه و احتمالش بالاتر بره.

به نظرم این کتاب رو هر ۳ یا ۴ ماه یکبار باید مرور کرد. اسم بهتری که برای این کتاب پیشنهاد می کنم راهکارهای بهتر زندگی کردن.

 

 

پ.ن.

  • تمام شدن این کتاب خیلی طول کشید چون خونم به محل کارم نزدیک شد و مطالعه هام کمتر شده.
  • اولش که این کتاب بهم معرفی شد بیشتر بخاطر عادل فردوسی پور (مترجم کتاب) و شخصیتش شک به خریدش نکردم ولی الان وقتی میخام به کسی معرفیش کنم اصلا یادم نمی مونه که بگم مترجمشم فردوسی پوره.

 

۲۰ بهمن ۹۴ ، ۱۰:۳۳ ۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
سعید زرین فام

تغییر

همه منتظر شدن ، بیهوده است .
برای حل مشکلاتمان وابسته به زمان بودن ,
خود فریبی است .
آینده که به خود واگذار شود تکرار محض گذشته است .
تغییر , تنها هم اینک می‌تواند اتفاق بیفتد .

 

پ.ن. با تشکر از امیر رفیعی همکار خوبم که این متن رو تو تلگرام گذاشته بود.

۱۴ بهمن ۹۴ ، ۱۰:۴۱ ۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰
سعید زرین فام

بررسی Ninja Framework

قبلا یه مطلبی درباره Ninja Framework خونده بودم و همیشه دوست داشتم یه سرکی توش بکشم ببینم چه حرفی برای گفتن داره. تا اینکه بالاخره Ninja Framework منو طلبید و دیشبو با اون گذروندم.

به نظر میرسه Ninja Framework توسط یکسری جاوا developer خفن که هیچ کدوم از فریم ورک های وب جاوا موجود مثل Spring MVC یا Play Framework کارشونو برای پروژه هاشون بخوبی راه ننداخته توسعه داده شده و به همین دلیل از کلی best practice های توی فریم ورک های قبلی در Ninja Framework هم استفاده شده.

Ninja Framework خیلی بیش از حد شبیه Play Framework ولی بر خلاف Play کاملا با جاوا نوشته شده و هیچ وابستگی در هیچ سطحی با اسکالا نداره. یجورایی Ninja Framework اومده کلی از library ها و ابزار های بالغ در دنیای جاوا مثل Maven, Freemarker, Google Guice, JPA و ... رو با استفاده از best practice های development و معماری در فریم ورک های وب جاوا مثل Spring MVC یا Play Framework ترکیب کرده و یک فریم ورک وب ایده آل برای عاشقان جاوا درست کرده.

 

مزایای Ninja Framework:

  • یادگیری سریع برای توسعه دهندگان جاوا: چون برای کار باهاش فقط باید جاوا بلد باشی حتی دانش Java EE لازم نداره و از همه مهمتر نیومده چرخ رو از اول اختراع کنه و هر جا شده از library ها و ابزار های استاندارد و بالغ دنیای جاوا استفاده کرده که خیلی از توسعه دهندگان جاوا باهاش آشنا هستند.
  • Stateless بودن: درسته که Ninja Framework بر روی servlet container jetty بالا میاد ولی از servlet container فقط بعنوان وب سرور استفاده می کنه و از استاندارد های servlet container در Java EE تبعیت نمی کنه و بر خلاف اون مثل Play Framework کاملا stateless است که کمک می کنه به راحتی scale بشه.
  • کتابخانه تست حاضر و آماده: Ninja Framework هم شبیه Play برای نوشتن تست های اتوماتیک در هر سطحی (unit، functional و integration) کلاس های و کتابخانه های حاضر و آماده داره و کلی کار آدم رو راحت میکنه.
  • سازگاری با تمام IDE های دنیای جاوا: چون Ninja Framework از Maven بعنوان build tools استفاده کرده و حتی برای ایجاد یک پروژه Ninja باید از maven archetype استفاده کرد تقریبا با تمام IDE های موجود در دنیای جاوا سازگاری داره و به راحتی میشه با هر IDE باهاش کار کرد.

معایب Ninja Framework (بیشتر در مقایسه با Play Framework):

  • اگر توی web application تون بخاین از websocket استفاده کنید، Ninja Framework هیچ امکاناتی برای این کار نداره.
  • مباحث سیستم های Reactive مثل non blocking و async بودن در Ninja Framework وجود نداره.
  • هیچکدام از API های Ninja بر پایه Java 8 طراحی نشدند.
  • community فوق العاده کوچک.
  • قابلیت SuperDevMode که قراره امکان hot code reloading رو برای ما بیاره کاملا به IDE وابستس و در اکثر موارد کار نمی کنه (حداقل تو Intellij).

به نظرم Ninja Framework تلاشی بوده برای آوردن بهترین تجربیات فریم ورک های وب مثل Play یا Ruby on Rails در کنار جاوا و استاندارد های Java EE. کاری که در Play هم اتفاق افتاده ولی در بسیاری از موارد جاوا و استاندارد های Java EE با اسکالا و استاندارد های اون جا بجا شده که این کمی به مذاق توسعه دهندگان جاوا خوش نیومده. Ninja Framework با هدف داشتن یک فریم ورک مدرن و کاملا بر پایه استاندارد های جاوا و Java EE وارد میدان شده.

اگر بخام مقایسه نهایی رو با Play انجام بدم، از نظر فرآیند توسعه و مدرن بودن، Ninja Framework خودشو از Java EE جدا کرده و می تونه با Play در این زمینه رقابت کنه هر چند در مواردی مثل hot code reloading یا websocket عقبتره. از نظر معماری ولی Play چون بر پایه مفاهیم Reactive بنا شده و کاملا non blocking و async است در مبحث scalability بر روی یک ماشین خیلی جلوتر از Ninja Framework است که برای این موارد به servlet container اعتماد می کنه.

در کل با Ninja Framework خیلی حال کردم و یه application باهاش بالا آوردم و ازش ممنونم که باعث شد علاقم و اعتقادم به Play بیشتر از پیش بشه.

 

۱۲ بهمن ۹۴ ، ۰۹:۲۱ ۰ نظر موافقین ۳ مخالفین ۰
سعید زرین فام

گارگاه رایگان دو روزه برنامه نویسی Functional در جاوا ۸

یکی از چیزایی که از رایان خوشم میاد همین لارج بازیاشه. یه دوره رایگان دیگه در قالب کارگاه عملی رایگان دو روزه برنامه نویسی Functional در جاوا ۸. تو این دو جلسه کلی به سبک functional در جاوا ۸ کد میزنیم و البته برای جذب نیرو در رایان هم تبلیغ می کنیم.

 

اطلاعات بیشتر

 

۱۱ بهمن ۹۴ ، ۱۲:۰۹ ۲ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰
سعید زرین فام

آلودگی هوا و انگولک کردن اینترنت توسط دلواپسان

پنجشنبه می خواستم برم یک جلسه کاری غرب تهران ولی تصمیم گرفتم بجای اینکه با ماشین خودم برم با مترو برم تا کمکی به بهبود هوا کنم، البته ناگفته نماند که من در طول روز های هفته با تاکسی میرم سر کار و از ماشین شخصی استفاده نمی کنم. این هفته که هوا خوب و پاکتر شده حس می کنم بخاطر اون کار پنجشنبه من بوده laugh.

چند روزی بود معلوم نبود دوستان دلواپس چه انگولکی به اینترنت کشور می کردند که سایت های کاربردی برای ما developer ها مثل github و ... لود نمی شد. خداروشکر امروز مثل اینکه دست از انگولک کشیدن.

 

۰۶ بهمن ۹۴ ، ۱۴:۲۸ ۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
سعید زرین فام