این جمله درباره شانس خیلی درسته :"شانس همیشه سراغ آدم های آماده میره".
این جمله واقعا جای فکر داره. اینکه بعضی مواقع فکر می کنیم بدشانسیم.
این جمله درباره شانس خیلی درسته :"شانس همیشه سراغ آدم های آماده میره".
این جمله واقعا جای فکر داره. اینکه بعضی مواقع فکر می کنیم بدشانسیم.
برای برنامه نویسی اسکالا IDE ها و Editor های زیادی وجود نداره ولی از بین Scala IDE، IntelliJ IDEA ، Atom و Emacs پیشنهاد من IntelliJ IDEA است. اگر هم اهل استفاده از نرم افزار های کرک شده نیستید IntelliJ IDEA Community Edition در زمینه برنامه نویسی اسکالا تمام قابلیت های نسخه Ultimate رو داره. تنها محدودیت IntelliJ IDEA Community Edition در پشتیبانی از Play Framework که فقط در نسخه Ultimate وجود داره.
کتاب نجات سرنگتی، آخرین کتابیه که به پیشنهاد یک دوست عزیز خوندمش. نویسنده کتاب به سبک بسیار جذاب و جالبی مهارت های لازم (هفت مهارت) برای غلبه بر مشکلات زندگی مدرن را در توضیح داده و در کتاب گفته شده که حیواناتی که در منطقه سرنگتی در آفریقا زندگی می کنند هر کدام با داشتن یکی از این مهارت ها، بر سختی های زندگی خود غلبه می کنند و زنده می مانند.
اینکه بتونیم با الهام از طبیعت راه های معادلی برای زندگی بهتر پیدا کنیم و کیفیت زندگی خودمونو بالا ببریم خیلی خوبه. در پایان کتاب این مسئله مطرح میشه که شخصیت های کتاب بیشتر شبیه به کدامیک از هفت حیوان بررسی شده هستند ولی من دنبال این نگشتم و فکر می کنم باید ببینیم تو هر کدوم از هفت مهارت چقدر ضعف داریم و سعی کنیم شکل هر ۷ حیوان باشیم.
نتیجه:
تقریبا هیچوقت از vi خوشم نیومده و تا حد امکان از nano استفاده کرده ام ولی وقتی روی یک سرور گیر بیوفتی که روش فقط vi بعنوان text editor نصبه و به اینترنت هم وصل نیست باید حداقل دانش برای کار با vi رو داشته باشی.
وقتی یک فایل با vi باز میشه، vi در حالت Command قرار داره و نمی تونیم توش تایپ کنیم. در حالت Command می توانیم کار های زیر را انجام دهیم:
برای تایپ درون فایل باید vi را به حالت Insert ببرید. برای این کار وقتی در حالت Command کلید i را بزنید. حالا می توانید درون فایل تایپ کنید. برای برای بازگشت به حالت Command دکمه escape را بزنید.
برای ذخیره تغییرات اعمال شده حتما باید در حالت Command باشید و قبل از تمام دستورات زیر کاراکتر : را نیز تایپ کرده باشید:
البته vi خیلی قابلیت های دیگه هم داره ولی برای کسایی که ازش متنفرن (مثل من) همین بالایی ها که گفتم برای رفع حاجت کفایت می کنه.
کاسپارف معروف، در بازی شطرنج به یک آماتور باخت ، همه تعجب کردند و علت باخت را جویا شدند و او اینگونه عنوان کرد، در بازی با او نمیدانستم که آماتور است ،برای این با هر حرکت او دنبال نقشه ای که در سر داشت میگشتم، گاهی به خیال خود نقشه اش را خوانده و حرکت بعدی را پیش بینی میکردم، اما در کمال تعجب حرکت ساده دیگری میدیدم، تمرکز میکردم که شاید نقشه جدیدش را کشف کنم،آنقدر در پی حرکت های او بودم و دنبال رو مسیر او شدم،که مهره های خودم را گم کردم،بعد که به سادگی مات شدم فهمیدم حرکت های او از سر مهارت نداشتن بود و فقط مهره ها را حرکت میداد و من از لذت بازی غافل شدم چون به دنبال نقشه ای بودم که وجود نداشت، بازی را باختم اما درس بزرگ تری یاد گرفتم که تمام حرکت ها از سر حیله نیست ، آنقدر فریب دیده ایم و نقشه کشیده ایم که صادقانه حرکت کردن را باور نداریم به دنبال نقشه هایش میگردیم، انجاست که مسیر را گم میکنیم، میبازیم ....
پس از حدود هشت سال لذت بردن از سرویس بلاگ نویسی قدرتمند بلاگر، فکر می کنم یک جایگزین خوب برای اون پیدا کردم. شاید مهمترین دلیلم برای کوچ به blog.ir، فیلتر شدن بلاگر باشه ولی مطمئنا آشنا شدن با شرکت بیان (شرکت صاحب blog.ir) در سال ۹۲ در ضمن یک مصاحبه کاری و افتخار به وجود همچین شرکت قدرتمندی در ایران و همچنین درگیر شدن خودم با وب سایت های فارسی زبان بواسطه جواب یاب و مشاهده مظلوم بودن سرویس های فارسی زبان در بین فارسی زبانان!!! این حسو تو من تقویت کرد که پس از گذشت حدود ۵ سال از فیلتر شدن بلاگر، بخاطر سرویس با کیفیت شرکت بیان و حمایت از وب فارسی و زحمات شرکت بیان به blog.ir کوچ کنم.
یکی از مراحل لذتبخش کوچ به blog.ir وجود ابزار مهاجر بیان بود که به من اجازه داد تا مطالب ۸ سال گذشته وبلاگ سابقم در بلاگر رو به اینجا منتقل کنم. البته اینکه ابزار مهاجر بیان بر روی لینوکس هم اجرا می شد کلی به من حال داد (هر چند که کار نکرد و مجبور شدم از نسخه ویندوز استفاده کنم).
همانطور که می بینید در کل انتقال مطالب از بلاگر به blog.ir با موفقیت انجام شده ولی چند مشکل وجود داشت:
حالا دیگه اینجا همه چی آمادس. برای تیم پر تلاش بیان آرزوی موفقیت می کنم.
امروز کتاب می خوندم بصورت کاملا جدی داشتم تو نوار بالای کتاب دنبال ساعت میگشتم تا ببینم ساعت چنده!
def receive = { case Array( 23 , tail @ _*) => log.info("received packet type 23") parseType23(tail) case _ => log.info("Unknown packet") }