During learn and experience

۲ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۶ ثبت شده است

Spring reactive stack web framework یا همان Spring WebFlux

از این بعد نام Spring reactive stack web framework را بیشتر بیشتر خواهید شنید. این stack جدید که برای توسعه برنامه های تحت وب در Spring 5 معرفی شده است و نسل بعدی توسعه برنامه های تحت وب در Spring Framework است که پس از Spring MVC و Spring Boot (Spring Servlet stack based web framework) که سال ها در بین توسعه دهندگان جاوا استفاده می شد آمده است و قابلیت تولید سیستم های reactive و non-blocking درون Spring Framework را با استفاده از پروژه Reactor خواهد داد.

برنامه های تولید شده با Spring WebFlux هم قابلیت اجرا درون Servlet container ها  مثل Tomcat, Jetty, Servlet 3.1 و هم قابلیت اجرا بر روی سرور هایی مانند Netty یا Undertow را دارد.

من اولین بار این مدل تولید برنامه تحت وب در دنیای جاوا رو با Play Framework تجربه کردم (حدود ۴ سال پیش) و سیستم های خوبی با Play Framework تولید کردیم ولی همیشه مشکل کمبود توسعه دهنده و پلاگین برای Play Framework را داشتیم ولی کاملا مشخص بود که أینده تولید برنامه تحت وب در دنیای جاوا از servlet container ها نمی گذرد و مدل پردازشی با event-loop بهمراه تعداد thread های کم آینده توسعه برنامه های تحت وب جاوا را رقم خواهد زد و قدرت JVM بصورت کامل نمایش داده خواهد شد.

سازگاری کامل Reactor با استاندارد Reactive Stream که در جاوا ۹ معرفی شده است آینده Spring WebFlux را تضمین خواهد کرد.

فعلا Spring 5 M5 عرضه شده و مستندات Spring WebFlux کامل نیست و مثال های کاملی برای آن وجود نداره ولی چیزی که واضح هستش اینه که مثل همیشه Backward compatibility وجود خواهد داشت. در زیر یک کنترلر که با Spring WebFlux پیاده سازی شده است را می بینیم:

@GetMapping("/persons")
Flux<Person> getPersons() {
    return this.repository.getPersons();
}
۲۵ ارديبهشت ۹۶ ، ۲۳:۲۷ ۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سعید زرین فام

چرا رای میدهم !!!

من با سیاست های جمهوری اسلامی مخالفم و دوست دارم کشورم، کشوری آزاد باشه و حکومت مردم بر مردم توش جریان داشته باشه نه حکومت یه قشر خاصی از مردم بر مردم. من ایران رو دوست دارم و ریشه من خانواده من و همه چیز من اینجا شکل گرفته و دوست دارم همیشه کشورم عالی باشه.

با اینکه هیچ کدوم از کاندیداها حتی ۲۰ درصد خصوصیاتی که من میخام رو ندارن پس چرا میخام رای بدم. از نظر من رای دادنم چند تا سود داره.

من وقتی به یک خط فکری که حداقل چند درصد، هر چند کم، مثل من مخالف سیاست های نظام هستند رای میدم، باعث میشه نظام بفهمه که دیگه مثل قبل اکثریت مردم موافقش نیستن و درصد آدم های ناراضی خیلی بیشتر شده. حتما میگین نظام وقتی این تعداد رای مخالف رو ببینه براحتی تقلب میکنه یا حاشا میکنه. بفرض اینکه تقلب هم بکنه، تا چند دوره می تونه تقلب بکنه و هزینه بده. اگر هم تقلب بشه همین که بفهمن ما ناراضی هستیم و تعدادمون هم زیاده سران نظام رو به فکر میبره. اگرم تقلب نشه و تعداد طرفداران کاندید همفکر نظام بیشتر باشه و رای بیاره، که من میشم تابع اکثریت و به تلاش ادامه میدم.

اما اگر با رای ما کاندید معترض و تا حدودی هم فکر روی کار بیاد حداقلش اینه که پسرفت ایران عزیز کمتر میشه شاید هم وضع رو به بهبود بره.

ترس از حضور ما برای رای دادن انقدر قدرتمنده که حتی کاندیداهای هم فکر نظام رو وادار میکنه برای جلب نظر ما قبول کنن و بگن که فساد وجود داره، دزدی وجود داره و ...

ولی با رای ندادن میگیم ما نیستیم حق با شماست، شما بیشترین و ...

 

رای من به نظام مشروعیت نمیده بلکه با رای خودم داد میزنم که من هستم و اعتراض دارم.

۲۳ ارديبهشت ۹۶ ، ۰۸:۵۱ ۳ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سعید زرین فام